Gott nytt år

Gott nytt år!!!!!!!!!


Längtan


Bjuder på en Teneriffa bild, ursäkta för den lågga uppdateringen men det är mycket som händer just nu.


sommar


SOMMAR
10 dagar kvar, sen åker jag till värmen <3


Afrodite och skulden


Denna bok, läste jag ut igår. Köpte den igår och läste ut den på några timmar bara. Den är så himla bra!
Har också en bok som heter Afrodite och hämnden den är också sjukt bra.
Det är Ritta Jacobsson som har skrivit dem böckerna, finns flera stycken :).
En väldigt bra ungdomsbok.

 


presentkort

Hej på er, ett tagen sen nu IGEN. Men det är ju jul forfarande och jag har varit upptagen med annat. Men lovar att jag ska försöka börja skriva mer nu.
Idag var jag och handlade lite saker två nattlinnen och kräm till kroppen. Har ju fått flera stycken presentkort och behövde nattlinnen så det var toppen :). Kanske visar dem nån gång, fick också med mig en spännande bok. Sjukt bra och har redan läst ut den hihihi. Tänke vissa upp den i ett annat inlägg :). För nu måste jag gå, herrå!


God Jul

God morgon och God Jul på er alla!
Just nu gör jag inte så mycket, kollade på sista avsnittet av julkalendern tycker faktist att den var rätt rolig :). Runt två tiden kommer farmor hit, men innan dess måste jag göra massor med saker. Och äta frukost är jätte hungrig. Tror inte att jag skriver nåt mer idag.

Men God Jul alla!

 


Om jag får för killen

Hejsan, har nyss ätit en god middag det blev potatis med fläsk och löksås. Skulle kunna äta såsen bara haha nee jag skoja, men gillar verkligen den såsen :).
Om en stund kommer killen hit, han sitter tydligen fast i köer stackarn, men han får lite mat när han kommit hit hihih. Fick smaka mammas ischoklad kaka nu, mmm så god den var. Men får inte äta för mycket av den!

Jag ska försöka slänga in minst ett inlägg till ikväll, om jag får för min kille haha.

Kajsis och wilmut!


Ny bild

Hejsan, nu har jag och mamma  städat en del. Pappa skulle fixa resten när han kommer hem.
Detta har jag och mamma hjälpt varandra med:

*städat mitt rum'
*städat köket
*lagt några packet under julgrannen
* Tagit ut en del sopor

Mamma bakade också en ischoklad kaka. Mmm mumms! Och pappa ska fixa julskinkan snart mm så gott. Nu ska jag fixa mig, killen kommer ikväll hihihi. Juste: han och jag har redan öppnat våra julklappar Han fick: en svart skjort, sjukt snygg var han i den. Och jag fick ett present kort på Lindex toppen :).

 



 
Jag idag, ska fixa håret lite bättre bara :)
Frisören gjorde ett bra jobb hihi.


Godmorgon

Godmorgon, sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Har nyss ätit lite frukost och ska snart klä på mig lite mer "vanliga" kläder. För idag ska hela huset städas, för det måste ju vara fint innan jul!
Idag kommer också min pojkvän hit, skönt att hinna träffa honom innan jul. Men de blir nog ingen Öland för oss. Iallafall inte som det ser ut nu. Men nu ska jag städa, uppdaterar er mer sen :).


Godmorgon från oss till er :D


söta kajsa

Hej♥
Vilken bra dag jag haft idag, först praoen och sedan varit med bästavän. Hon och jag bakade peppakakor, vet inte hur många det blev men det var inte nåra vi gjorde ^^. Vi fixade glasyr på dem också. Haha hon fick mjöl och glasyr över allt. Vi bytte också julklappar jag fick: 100 kr på glitter och hon fick 100 kr på H&M :).
Men nu ska jag kolla vad mina föräldrar håller på med i köket haha.
Hörs sen.

JUSTE: ska fota Kajsa så att ni får se hur söt hon blev :)


Praoade

Hejsan på er, slänger in ett inlägg nu. Hann tyvärr inte det i morse, var i väg och praoade ett tag. Så kul! Fick klippa och tvätta en pudel som heter Ronja, så söt hon var. Och hon blev ännu sötare efter vi hade klippt och fixat med henne :).
Linda klippte också min hund Kajsa, så nu är hon en naken fis som går klädd i rosa dress hihi. Fixar bilder sen. Ska träffa en kompis om en stund, vet inte när vi gjorde de senast. Men det var ett tag sedan.

 


Ska försöka fixa bättre bilder, så att ni får se min nya frisyr hihi.


jullov

Hej på er, nu börjar jag friskna till lite. Det går inte med världens fart men det är på bättringsvägen.
Idag var sista dagen i skolan, så nu har jag jullov. Och under julen ska jag äta god mat, vara med familjen och pojkvän. Firar julafton här, sen åker jag ner till Öland och firar lite mer jul och sedan nyår. Och efter det, den 7 Januari åker jag till Landsarote :). Så hoppas på ett bra jullov detta år. Ne, nu ska jag hosta vidare. Hörs sen :).


Klippt mig hehe :)


Min hund fyller tre år.

Hemskt ledsen för att det är dålig uppdatering, men är fortfarande sjuk och min kille är här och tar hand om mig. Så himla gullit av honom.
Idag fyller min hund Wilma tre år, vi firade med att hon och hennes mamma fick öppna små paket med hundgodis i. Tyvärr så visste inte Wilma hur man rev upp papper ^^ men Kajsa gjorde det. Tyvärr så fotade jag ej det. Men det var så gulligt :).


Grattis älsklade hund <3


fredag

Förlåt för att det inte blev några fler inlägg igår, men kom inte in på sidan där man loggar in. Väldigt konstigt :S.
Men nu är jag tillbaka igen, idag skulle jag egentligen ha praoat men är fortfarande sjuk. Har fått äcklig hosta som smakar skit äckligt...usch. Men ska ta hostmedicin sen.
Idag ska min pojkvän komma och ta hand om mig. Och han ska få sin julklapp :). LÄNGTAR! Men får ta det lungt och sova mycket. Mår inte så bra.....nu ska jag kolla på en film. Vi hörs <3.


älsk<3


förkyld

Hej där ute i snöovädret, hur har ni det? Själv ligger jag hemma i sängen men inte för skoj skull, utan för att jag gått och blivit riktigt fökyld. Missar utflykten med klassen, men hade aldrigt orkat att följa med.
Så nu ligger jag här och glor på teve, ska snart sätta på en film tror jag. Vi hörs sen <3

 


gott


Peppakakor och mandarin är vad jag mummsar på just nu, väntar på att
bonde söker fru ska börja. Men det är en stund kvar. Ska lyssna på musik nu! :)


Doggisar







Se upp, se upp annars blir du en tupp!

Snart kommer ett inlägg med foton PÅ bara mina doggisar, hoppas att ni kommer gilla det.
Ni får också gärna komma med förslag på vad jag ska göra mer i bloggen och så. Puss.

WOFF!

Jag vann

Hejsan, kom för en stund hem från skolan.
Vilken dag det varit, rörig som tusan. Men fick klart min no uppgift så jag är nöjd. Hoppas bara
 att jag kan få godkänt i fysik. Gjorde också klart matten, så nu är det inte alls mycket kvar av skolan.
 Vann nutidskrysset som går ut på att man ska gissa rätt på nyhetes frågor som varit under veckan. Och jag hade flest rätt av det veckor vi har hållt på med det. Vann faktist föra året också haha.
 Ska önska mig E.M.Ds nya skiva :).
Var också jul show i skolan, bästa ju! Haha niorna var så roliga xD, speciellt Alex, rodde och muzze :P..
Nej, måste gå nu. Ska hjälpa mamma.


Suddig bild, men försökte fota wilma. Men hon ville inte alls.


Ny duschad

Yes, rubriken säger allt. Ny duschad är jag!
Detta har hänt sen jag skrev mitt senaste inlägg: åt en riktig god middag med familjen. Till middag fick vi kalops som mamma hade fixat. Jätte mumsig! Sedan åkte vi till Tumba centrum, mamma skulle på apotekt så jag, pappa och brorsan gick runt och kollade i några affärer så länge. Hittade lite saker, men det är julklappar så kan inte skriva vad det är :).
Och vi handlade lite mat, men nu sitter jag här ny duschad och väntar på att äntligen hemma jul ska börja. 


rethosta

Hejsan, sitter i sängen just nu och har rethosta. Väldigt irreterande, vet inte om jag börjar bli sjuk eller nåt. Haft hosta i snart tre dagar, fast har bara tagit hostmedicin en gång. Så det tar väl ett tag.
Skolan idag har varit okej, hade slöjd och no. Sista slöjdlektionen för mig och min grupp. Vi har hk nästa år. No är inte slut en, men vi har inte så mycket kvar att göra så det är skönt. Gick som sagt ut med hundarna när jag kom hem, och dom var helt galna, skulle springa och hålla på hela tiden. Knäppisar<3.
Nej, nu ska jag kolla om mamma behöver hjälp med nåt. Skriver ikväll, ciao.

söndags kväll, strömmen hade gått och jag visste inte vad jag skulle göra..
Igår.
Mitt "fina" peppakakshus.


i skolan

Sitter just nu i skolan och har rast. Åt nyss lunch, fisk var det...det var sådär.
I morgon är det julbord i skolan nice! Slutar två idag, skönt det. När jag kommer hem ska jag gå och med hundarna, sedan ta det lungt bara. Nej nu måste jag gå, nästa lektion börjar strax.


ny design

Ny bloggdesign äntligen! Tack elin ( www.elinbostrom.blogg.se ) för den fina designen, är verkligen super nöjd :).
Glode nyss på böda camping, bra program det. Alltid lika roligt haha.
Nej nu ska jag fixa lite saker, sen blir det sängdags.
Godnatt!


Måndag

Glad Lucia!
Hej, vet att det blivit snålt med inlägg dom senaste dagarna, men har varit med killen och igår gick strömmen i två timmar. Så försökte underhålla mig med andra saker. Helgen har varit mysig men dock var mitt humör lite väl dåligt. Vet inte varför, men tycker synd om min kille som fick ta all skit. Tur att jag sa förlåt och det.
Vi var också och julhandlade lite små saker, fick också med mig hem en kjol som jag ska visa snart. Skolan idag var okej, rätt lungt i klassen och mitt matteprov var godkänt tack för det!
Har höjt mina betyg mycket detta år, men måste kämpa på efter jullovet sen. Nej nu är jag hungrig mat vill jag ha!

 


Min kjol, ska ha den på julafton ^^. Visar bättre bilden sen.


-

Hejsan, sitter och glor på vampire diaries spännande serie det.
När programet är slut ska jag läsa en stund och vara med familjen, sedan blir det sängen. I morgon har jag matteprov och då avgörs mitt betyg i matte....både spännande och läskigt på samma gång. Men tycker att jag är rätt duktig i matte, men det få vi ju se i morgon. Men har läst alla kapitel så de borde gå bra.
Nej nu ska jag fortsätta titta. Vi hörs i morgon!


Torsdag

Ett litet sent inlägg idag också, men pluggar och har för en stund sen ätit en god middag.
Skolan gick bra, fick göra klart mitt peppakakshus, kommer säkert bilder den den sen ^^. Blev faktist riktigt stolt över den, plus den var den ända som inte föll. Fast ska väl inte säga för mycket, för då gör väl den de snart hihi. Träffade också min killkompis i Hallunda centrum, var kul att snacka med honom och ham bjöd på varm choklad! Var så gott att dricka i kylla plus att jag kunde hålla mig varm extra länge, så det tackar jag för :D.
Hittade en vinter jacka som var sjukt snygg, men kostade 1100 kronor....för dyrt. Men så snygg den var...Nej nu måste jag fortsätta med det jag gör, så skriver sen. HEJDÅ.

GOTT!
Mina sötisar!


Så långa dar....

Gud så långa dagar det varit för mig! Måndag, tisdag och idag har varit välidigt långa, kommit hem sent och sånt. Idag var jag och kollad på telge djur och natur gymnaisumet, verkade väldigt bra och mysigt. Plus att det fanns andra saker som gav det ett mera plus också. Så ni får vi se om de blir det gymnasiumet eller nåt annat. Snart dags att börja betsämma mig.

Just nu sitter jag och glor på bonde söker fru och har nyss tagit en dusch, små fryser lite också men det går nog över snart. Måste läsa lite i min bok nu, men vi hörs i morgon! Är rätt trött.


Trött eller vad

Lång dag det varit idag, var inte hemma förns halv 6. Men har varit i skolan sedan på mellanvården så måndagar är alltid extra långa! Gick bra i både skolan och på BUP. Så är nöjd med det :).
Just nu sitter jag i sängen och latar mig, är sjukt trött vet inte när jag somnade inatt men känns som om jag inte fick den sömn jag behövde. Nej nu ska jag snacka med en killkompis, så hörs sen :)

Morgonbild xD


inte bra

Ursäkta för den dåliga uppdatering idag, somnade tyvärr inte förns klockan 04.30 i morse så jag är lite trött. Försöker hålla igång så gått jag kan, varit med familjen på heron och sedan handlat lite mat.
Idag blir det ungsbakadpotatis mmm hoppas det blir gott. I morgon ska jag äntligen praoa på hundtrim, ska få ta med mig min hund Wilma också. Så kommer inte känna mig helt ensam :). Men det ska bli kul, nej nu måste jag hjälpa mamma och leta efter en julklapp som bara gått upp i rök!

Na.....


så mycket bättre

Hejsan, har tittat på "så mycket bättre" med mamma och pappa. Bra program det, mycket roligt!
Vet inte vad jag ska göra nu....är lite små trött och uttråkad kanske tar och läser en spännande bok ett tag. Är bli lite konstigt humör en blandning mellan: gråt, gläjde och lite små ilska. Vet inte varför, men så är det bara. Nej nu ska jag ta och läsa en stund. Vi hörs i morgon.

Så ja?


julklappar

Flumm bild haha men den funkar ändå. Tog den nyss, måste komma med färska bilder ju! Så denna blev det (tog flera, men dom är nästan knasigare en denna. Ni får se dom sen). Idag blev det shopping med pappi, vi inhandlade lite julklappar! Fick också välja ut min egna julklapp :D. Kommer nog älska den! Kanske ska handla med mamma i morgon också, hittade inte allt som skulle inhandlas måste hitta julklapp till min boyfriend och min storebror. Och till mamma också, men får nog ta den en annan dag, då inte mamma är med.
Detta är verkligen en slöhelg men har nyss varit sjuk så måste spara energi. Men usch vad jag saknar min kille :(. Måste få träffa han snart!


Komigen läs: doggisar.blogg.se

Mitt hår just nu :). Lite lockigt? Lät det torka av sig självt, då blev det så här. Kanske ärver mammas lockar hehe.
Har så tråkigt just nu, min boyfriend kunde inte ses denna helg så deppig är jag för det. Men behöver ta det lungt ändå, har nyss frisknat till. Åt äntligen som vanligt idag, dom andra dagarna har jag bara fått i mig lite nu fick jag i mig det jag behövde. Juste vill bara säga att jag gjort en blogg om hundar, mest om mina hundar :). Hoppas att ni vill läsa den. Kommer handla mycket om mina hundar och kanske lite om "hundmode" och då menar jag mysiga filtar, roliga leksaker eller annat som hunden mår bra av :).

Lever

Ni får verkligen ursäkta för den dåliga uppdatering denna vecka, men har varit riktigt sjuk.
Började med halsont och slutade med magsjuka, usch trodde inte att jag skulle bli så dålig som jag blev. Orkade knappt stå på egna ben dom första dagarna. Orkade bara gå till toan och sen tillbaka till sägen, sen var jag helt slut! Men nu börjar jag klara mig själv, försöker äta och dricka mycket. Förlorade mycket när jag var magsjuk. Men nej nog om detta, har bara varit hemma och sovit hela denna vecka. Vet inte hur mycket jag missat, men får ta igen det när skolan börjar igen. På måndag - onsdag har jag mina prao agar. ÄNTLIGEN, fast känner mig väldigt nervös...men hoppas att det går över sen. Usch vad det snöar ute! Hur mycket så helst ju, tänkte gå ut med hundarna men tror inte dom vill det, plus min energi är inte så hög...nej ska fortsätta vila nu. Vi hörs sen!



Såhär är min klädsel just nu, mycket grått hehe :)


RSS 2.0