Ont i halsen

Jaha nu har denna helg gått med världens fart! Det är ju olagligt hur fort det går....Men har haft en väldigt trevlig och mysig helg. Den började med att min kille kom till mig på fredagen sov över sedan åkte vi till hans moster på adventsfest och fikade var jätte mysigt det. Sedan åkte vi hem till mig igen och han sov över tills idag.
Nu har han åkt hem och jag saknar honom mer en vad ord kan säga!
Juste idag bakade vi lussekatter dom blev jätte bra. Och goda iallafall det jag känner just nu ( ont i halsen och känner inte smakerna så bra) Blir nog hemma i morgon, beroende på hur jag mår då. Nej nu ska jag vila...är så trött.


Dåligt

Vet att det är väldigt dåligt med uppdatering just nu och jag ber om ursäkt.
Men har inte fått min design en så blir trött på att se hur min blogg ser ut just nu. Men vi får hoppas att det snart löser sig. Är just nu med min kille så vi får hörs i morgon!

 

 


Det snurar

Tjena mors!
Hur har ni det, i det kyliga vädret? Själv försöker jag hålla humöret uppe, vet inte vad det är med mig just nu. Kan inte hitta svaret på varför jag mår som jag gör . Men en sak ska ni veta, att det är många saker som snurar i huvudet!
I morgon har jag utvecklingsamtal, tror att det kommer gå rätt okej. Arbetar ju så gått jag kan, fast att det är en ända stor röra i klassen. Juste tog fel på dag också, ska ju inte på gymnasiummässan i morgon utan på fredag. Får stå ut en extra dag. Nej nu ska jag vänta på att bonde söker fru börjar!




PS: fick ett par nya tröjor och en halsduk av mamma idag, tack finaste mamma!
Älskar er mamma och pappa o syskonen!♥

 


bra program

Sitter i sängen och glor på Svergies skönaste familjer, väldigt knäppt program men samtidigt väldigt roligt!
Om vi har tur så kanske min nya design dyker upp idag. Har tyvärr blivit lite krångel med den. Men vi får som sagt hoppas. Vi hörs i morgon, nu ska jag kolla klart på programet :).
Godnatt


Brr...så kallt

Så kallt det är ute! Visst vi ligger på nollan nu men kallt är det ändå. Får väl kanske börja använda strumpbyxor under snart. Fast vill inte skämma bort mig hihi.
Just nu: gör jag inte så mycket, ska snart få en ny design :D. Lyssnar på musik också, härligt det! Nej nu ska jag lyssna vidare, vi hörs ikväll.


Love


Nya glasögon

Sjuk dålig uppdatering, men jag mår inte så bra i psyket och jag har svårt för att hitta mig själv just nu.
Kommer bli minst ett inlägg per dag tills allt har blivit bättre.
På torsdag blir det gymnasiummässan ska bli så kul :D.


Mina nya glasögon, äntligen kan jag slippa huvudvärken.
Visar mitt andra par när jag har dem på mig :).


Fegt

Fegt av vissa att inte våga skriva sin blogg eller nåt sånt. Utan bara skriver ett "namn". Otroligt barnsligt. Men varför skulle jag ta åt mig av att jag ser ut som en mupp? Stolt mupp isånnafall. Men jag vet själv hur jag ser ut i verkligheten, bilderna blir inte precis som i real. Plus bilderna tog jag bara för att det var kul. Dem var inte ens seriösa. Men nog om det, är just nu med min  boyfriend, han kom igår och sov över till idag. Han ska sova här inatt också. För i morgon ska vi på bio och se Harry Potter.
Nu ska vi ses dom gamla Harry Potter filmerna, lika bra varje gång!

 




Bjuder på två pussbilder och en där jag ser lite glad ut haha :D.


Gymnasiemässan - jag längtar

Fort har dagen gått idag!
Har varit i skolan, då vi tittade på första Harry Potter filmen. Nice med en slapp ag i skola, var inte helt fel det. Sedan åkte jag och mamma till tumba c, köpte ny mascara för den gamla har inte mycket kvar nu.
Köpte också med mig hem lite godis, mm uppskatas verkligen! Ikväll kommer min kille hit, han ska nog sova över, hoppas att vi har en mysig helg tillsammans och sover mycket! Behöver sova, har varit rätt trött ett tag.

Vet ni en sak? Jag längtar så mycket tills vi ska gå på Gymnasiemässan, har några gymnasium som verkligen lockar just nu. Och vill bara kolla in dom mer!
Egentligen skulle ja ha börjat gymnasiumet detta år, men går om 9an så det får bli nästa år. Känns både bra och jobbigt!
Nej nu ska jag sluta lata mig, kanske städa rummet innan killen kommer?




Blev två muppbilder, såhär ser jag ut just nu...


Harry Potter

Usch vad jag fryser just nu....håller väl inte på att bli sjuk nu? Nej, det har vi inte tid med! Imorgon är det fredag och då ska vi ha film dag i skolan. Vi ska se första och andra filmen från Harry Potter.
På lördag ska jag o min kille och hans familj titta på nya Harry Potter filmen som äntligen kommit ut på bio, hoppas den är bra. Nån som redan sätt den? Isånnafall får ni gärna säga om det var bra, dålig, spännande ja ni fattar!


Att vara på dåligt humör.

Haha, gud vilket piss humör jag var på precis innan jag slutade i skolan. Trodde att jag skulle klappa till några av killarna i klassen. Men dom kan aldrig visa hänsyn till nån som mår dåligt eller är på ganska dåligt humör. Som jag var då. Nåja, klarade mig iallafall.
Gör nu inte så hemskt mycket, är hungrig men väntar nog tills mamma kommer hem innan jag gör min mat. Ja, jag vill inte äta det min familj ska äta. Alltså kroppkakor, hände en olycka för ett tag sen när jag hade ätit såna, så nee jag får bara inte i mig de.
Nu ska jag fixa lite saker, kul att ni kommeneterar! Blir så glad då :D.


-

http://swegizmo.se/
Hon hann gissa rätt, säg grattis till tvåan :D

gRATTIS

Grattis: http://lisabrownie.blogg.se/ 
Du gissade rätt på min matlagning och det var spaghetti o köttfärsås :).

Sitter och glor på Arga snickaren, bra program det. Otroligt vad folk gör med sina hus egentligen..
Tur att dom kan få hjälp! Men ska stänga av datorn för idag, vi hörs i morgon. Får se hur den blir.


GAMMAL BILD


Gissa rätt

Hejsan på er!
Vad gör ni? Själv gör jag inte så mycket badade nyss och fixade lite. Var faktist hemma idag, mitt psyke är inte alls bra. Skulle gärna gå och gräva ner mig någon stanns, men lovar att låta bli det.
Men det känns så hopplöst när man mår så dåligt i nerverna. Försöker tänka på det som gör mig mest glad men det är inte alltid lätt. Tur att jag ska till *** snart.
Men som sagt gjorde inte så hemskt mycket, tittat på några filmer och försöket vara på bra humör. Gick ut med hundarna en sväng, men min ena hund mådde inte så värst bra. Vet inte vad som hände.
Plus idag lagade jag maten (DEN SOM GISSAR RÄTT PÅ VAD JAG LAGADE, FÅR EN LÄKNING :D )
Nu ska jag plugga. Vi ses sen :D.


Bilder 2009 och 2010


Jag 2009

Också 2009

2009

2009

Jag 2010

Också 2010

2010

2010


Kämpa...

Att kämpa är det bästa man kan göra..och det gör jag varje dag.
Det är inte lätt att vara en tjej på 16 år. Jag vet inte ens vad jag har mig själv just nu. Jag kämpar dag in och dag ut. Mina tankar snurrar runt upp kommer: snälla låt denna dag gå bra eller snälla låt mig må bra. Hur kul är det att behöva gå och hoppas hela tiden, bara för att man är rädd att nåt ska gå snet.

Hur har eran dag varit? Min har varit helt okej, kämpar för att bli klar med mina benvärmare på slöjden...blev inte så värst nöjd med dem. Men får se hur dom ser ut när de är klara. Grupparbetet i no:n är snart klart. Vi ska bara få ihop kontakterna sedan kan läraren titta på vårt jobb. Tyckte faktist att det gick bra, var första gången jag fick hålla på med en kontakt.
Slutade 14.00 blev sjukt seg när jag kom hem, slöade ett tag sedan badade jag vovsingarna som inte blev ett dugg glada när dom fattade vad som skulle hända. Men nu är dom fina och luktar hur gott som helst :).
Nu ska jag bänka mig framför teven och glo på Sveriges skönaste familjer, haha är sjukt roligt program faktist. Nån mer än jag som följer det?





Yes, sista sprutan!

Hej på er!
Hur mår ni idag? Själv är jag okej, haft lite huvudet värk så längtar efter mina glasögon...blir tokig av allt smärta! Idag tog jag min sista gardasil spruta, glad jag är för de för den gör sjukt ont.
Men nog om det.
Skoldagen var okej, fick allt arbete gjort. Proven som har gjort ser rätt ljusa ut. Fast fick kolla egenom ett gammalt prov från nationella proven. Alltså engelskan och det kändes sådär. Men har en svag punk som ska förstärkas sen blir det nog bra! Nej, nu ska jag räkna matte så vi hörs sen!



Tillbaka till verkligheten

¨
Så sjukt bra program, alltid lika spännande att se på :).
Har ju som sagt målat naglarna, idag blev det vitt med blått graffiti nagellack. Väldigt coolt måste jag säga.
Min helg har varit toppen, den började hos min kille å sedan slutade den hemma hos mig. Var mysigt
att ha sin pojkvän brevid sig i sägen, han är bara för underbar. Behövde verkligen denna tid med honom.
I morgon blir det inte LIKA KUL. Ska bland annat ta min sista sprutta...usch den gör bara för ont.
Plus måste orka stå ut med killarna i klassen suck. Vill ha helg igen.
Med detta säger jag godnatt, hoppas att jag kan sova utan att behöva må illa.
Ni får sova så gott<3


ensam mamma söker

Har haft en toppen helg....vill bara tillbaka.
Just nu målar jag mina naglar och glor på ensam mamma söker, väldigt bra program det. Vi hörs snart igen. Puss.


Go morgon

Godmorgon
Sovit gott? Det har iallafall jag gjort, fast de tog tiden innan jag somna. Mådde illa
 men tog sedan en novalikol eller hur det stavas och då blev det lite bättre.
Idag ska jag träffa min kille, vi ska vara hemma hos honom idag.
Han har fått två små kissemissar som jag bara måste få se!
Dem är säkert helt underbart söta, ska försöka fixa foton på dom, om jag får ta ^^
Nu ska jag äta fruktos och klä på mig :)



Trött på allt

Just nu har jag och min kille värsta samtalet, vill inte säga vad det handlar om, vi tjafsar kan man säga.
Men nog om det, ska tydligen få glasögon för är "närsynt" Fick välja två parglasögon. Får ena paret gratis :). Bra att kunna välja mellan två par, beroende på vilket humör man är på då :).
Sitter just nu och glor på IDOL, inga favoriter än. Tycker inte om nån speciell. Vi får se om det ändras snart. Skriver kanske innan jag går och lägger mig.


seg

Sitter just nu vid mammas dator som går väldigt segt, vet inte varför. Sen står min hund och stressar mig för hon kan inte hoppa upp själv. Hon tycker att hon är så liten att hon inte kan hoppa hihi.
Ska åka till tumba om en stund och titta på min syn. För har ont i huvudet varje dag och hoppar ibland mellan raderna så nåt kan det ju vara....Hoppas att det ska gå bra. Men vi hörs när jag kommer hem :).


Godnatt


Denna bild är OK
Tänkte bara skriva godnatt och säga att vi hörs i morgon. I morgon
är det fredag och då ska jag till
skolan sen blir de kolla synen och göra några ärenden. Har lite planer
för helgen som jag hoppas ska bli av <3
Nej, men godnatt på er nu.
Ska prata lite med älsk<3
Hoppas jag får en bra sömn oxå.


Kanske

Sitter och glor på 6an just nu, spännande program alltså.
Tog ett varmt bad innan, sen smörjde jag in mig så nu luktar man gott igen. Har grymt ont i benen efter innebandyn och lite annat, men det går väl över nån gång. Men ska fortsätta glo på teven. Kanske slänger in ett nattinlägg innan det blir sängdags, men det är bara KANSKE.


Tjena mitten bena ^^

Försöker just nu hjälpa mamma med att boka resa till vinterlovet. Gah, saknar värmen blir bäst att få lämna Sverige nån vecka sådär när snön och kyla har legat på ett tag. Men vintern är också toppen på sina sätt!
Skolan idag har varit bra, Natha och Paula mötte upp mig när vi skulle ha idrott. Var kul att gå och snacka med dom :)♥ Vi körde inneband och gissa hur det gick? Jo skit dåligt, haha.
Ska hjälpa mamma med maten nu, så vi höras senare ikväll. Ciao.


Jag lovade, det funkade inte. Du fackade ur. 


Godnatt, bjuder på två bilder

Tänkte bara slänga in ett nattinlägg, ska faktist göra mig iordning för sägen. Sen blir det sova, har känt mig trött fast jag sovit mycket. Hoppas det blir bättre nu.
Men vi hörs i morgon, kan nog inte slänga in nåt inlägg i skolan kommer knappt ha nån lunch rast :(.



DUMT AV MIG

Så fel av mig, att bara ta en paus när jag redan har haft en.
Ska försöka börja uppdatera bättre, och göra bloggen mer intressant. Men jag skulle behöva tips och hjälp, så snälla kom gärna med förslag. Skulle verkligen bli glad om ni kan det.



Jag idag.


Kalla mig gärna hora, men jag vet bäst själv.

Är grymt irreterad just nu, detta är jag van vid men borde inte vara det. Hade ett "snack" med en kille som kalla mig hora på msn.
Såhär gick det till:
Han: skickar en vibb
Jag: ?
Han: Nej det var inget.
Jag: ok
Han: Hållkäften, var inte så jävla uppkäftig.
Jag: Haha jag uppkäftig?
Han: Ska fan blocka dig på msn din HORA.

Blir grymt sur, när han bara helt plötsligt kommer med ett starkt ord. Och det är otroligt fegt att säga det via msn.
Kände inte ens honom, så hur vet han om jag är hora eller inte? Jag är VERKLIGEN ingen hora, skulle aldrig kunna vara en.
Detta har hänt mig så många gånger, speciellt för två årsen. Allt var imot en, jag hette allt mellan, fitta till hora. Hur kul tror ni att det är egentligen? Det visar hur fega vissa personer kan vara. Är så trött på detta.


Paus....

Usch för mig, vet inte varför jag tappade så mycket. Har inte skrivit en ända inlägg sen jag kom hem. Men tiden har inte räckt till känns det som, är super duper trött. Men borde inte skylle ifrån mig.
Men jag tänkte ta en liten paus. Vet inte hur lång den kommer bli, men måste få en bättre design så vi hörs snart igen!


Stockholm idag? Eller i morgon?

Godmorgon, sovit gott? Jag har väl sovit sådär, tog lång tid innan jag somna plus att jag mådde väldigt illa. Men vi får hoppas att det blir bättre snart. Vet faktist inte om vi åker hem idag eller i morgon, det beror helt på hur kvällen kommer se ut.
Men ville bara slänga in ett inlägg för att säga att uppdatering snart kommer gå tillbaka till det normala, å det betyder att det blir MINST ett inlägg per dag. Håller också på att fixa ny design till bloggen därför ser den tråkig ut just nu. Men vi hörs sen! Ska mixa lite med designen och se om jag får till det, annars måste jag fråga min kompis.


tid

Hej!
Tänkte bara skriva ett litet inlägg, för ska strax ut och gå med hunden. Mina börder är och lämnar en bil så det tar väl en liten stund till antar jag. Vet att det blir inte så många inlägg per dag. Men åker snart hem så vill umgås med mina syskon. Åker hem på lördag kväll hoppas jag. Mina syskon ska stanna till måndag? I think. Kommer inte ihåg. Men det blir nog bra.
Men dem kommer snart så ska fixa lite saker, sen ska vi ut.


Knytnäve i magen

Hej på er! Hur har ni det?
Själv försöker jag återhämta mig från knytnäven som jag fick av syrrans son, rätt i magen! Blev så chockad så att jag nästan började grina. Har redan väldigt ont i huve o nacke, så det blev inte precis bättre av att han slog till allt vad han hade. Men det går över. Om en stund ska vi se bonde söker fru. Tycker programet är sådär, men följer de ändå för ibland är det små kul. Nu ska jag stänga av datorn för idag.

 


Jag är inte blondinen på denna bild ;)
Jag brunett, bästis blondin :).


Dagens facelook

Godmorgon. Sovit gott? Vi får hoppas på det :). Vet inte varför jag ska gå upp så tidigt, men de är ju bättre än att sova bort hela dagen. Min brorsa ska komma om drygt 30 min, vi ska åka till Kalmar och lämna min mina byxor som var sönder när jag satt på mig dem :O. Hoppas att jag får lämna tillbaks dem...har både lapp och kvitto kvar. Tänkte bjuda på några bilder, så hörs vi sen!


Dagens facelook.


Bilder nu!

Hej, tänkte bara slänga in ett litet inlägg, orkar inte sitta så länge framför dator har fått så ont i nacken o huvudet. Har nog använt min dator för mycket så nu får jag lida för det. Måste förminska sittandet framför datorn...
Idag har jag både kört och åkt 4-hjuling. Kul var det men kallt också hihihi. Hjälpte brorsan med att fixa hö till kalvarna och sedan var vi och hämtade några kor som hade rymt, vet inte hur dom lyckas med det. Men smarta måste dem nog vara. Nu ska jag lägga mig och läsa en bok, hoppas på att min värk går över...haft så i tre dagar snart. Känns lite små jobbigt.
Vi hör kanske ikväll vi får se!


Brorsans katt och hund som ligger i min säng.

Så söt man får vara! Han sov i min säng hela natten :) <3

Webbcam, hehe ser lite borta ut kanske?

Hehe värsta bliken jag får av brorsan hund :P Rasmus heter han ^^


4-hjuling eller inte?

Hej på er!
Sovit gott? Det gjorde iallafall jag, brorsan katt låg i min säng hela natten. Undrar om han tror att han är en hund? Hahaha. Men söt är han iallafall och roligt namn har han ARMAGEDDON hihi.
Om en stund ska vi till Borgholm, vi ska hälsa på mormor och handla lite mat. Vet inte om jag ska åka 4-hjuling idag...har nyss duschat och håret luktar rök sen men vet inte? Vi får se hur det blir. Men nu ska jag iallafall gå. Mitt huvud värker :(.


RSS 2.0