Händer mycket

Hejsan.
Har tyvärr inte fått igång internet på min bärbara dator men kanske får jag det snart. Annars får jag kämpa på med brorsan dator. Men den duger också.
Har gjort rätt mycket idag, fick åkta 4-hjuling med brorsan för att hämta en ko som hade rymt hehe. Och den knäppisen hoppade över elstängslet :O. Ja galen var den iallafall. Tyvärr kan jag inte komma med någa bilder, kommer upp några om vi får igång min dator, annars blir det bilder när jag kommer hem. Ska snart få tag på min kille, han är dålig på att svara på sms eller ringa mig! Han borde veta bättre efter ett helt år. Men tydligen inte hihi. Nej nu ska jag inte vara mer taskig, vi hörs i morgon hoppas jag!


Öland = bäst

Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering, men igår åkte jag till Öland och brorsan har inget trådlöstinternet så kunde inte skriva nåt inlägg. Idag ska vi åka till Kalmar och shoppa ;). Blir väldigt nice det, hoppas bara det blir av. Man vet aldrig vad som kan hända på landet hihi.
Träffade min syster igår och hennes barn, de var jätte mysigt. Vi stannade nog till 21.00 sen åkte vi hem :). På tisdag kan jag nog börja använda min dator, om vi får igång internet på den. Men vi får hoppas på de, för har läxor som ska göras också. Usch vill inte ha läxor, men måste....Nej nu ska jag fixa mig och försöka snacka lite med brorsans tjej, hon är från Thailand och kan inte så mycket svenska en, men det går frammåt :). Vi hörs sen om jag får låna datorn :).


Behöver skriva av mig.

Länge sen jag skrev av mig nu. Så jag behöver det nu. Ni får ursäkta.




Jag vet inte vart jag ska börja, men mitt liv går just nu upp och ner. Och det har det gjort ett bra tag. Jag är livrädd för att nåt ska hända, det är de ända jag går och tänker på dag in och dag ut. Och det är inte normalt.
Men jag har inte sagt att jag mår bra heller. Jag kan börja gråta hur lätt som helst, säg bara en elak kommentar face to face och jag kan börja böla. Jag gråter mig oftast till sömns för jag är rädd för allt, rädd för att förlora det som är viktigast i mitt liv, visst många är nog rädda för att nån som man älskar ska försvinna eller nåt. Men det är jobbigt att alltid tänka så.
Jag hatar att vara ensam för då tänker jag oftast på massa saker. Så jag är glad för att mina föräldrar finns där för mig och min pojkvän o vänner. Utan er skulle det bli ännu jobbigare. Men det hjälper inte alltid, tankarna kommer tillbaka och jag kämpar på. Men det är så jobbigt ibland.


idol

Ligger i sägen och slöar o kollar in idol. Spännande, den där Daniel 1är ju lite söt. Men inget mot min kille hihi. Nu är det reklam, lite boooring. Men ska fortsätta kolla snart, vi hörs sen


Öland

Ni får ursäkta för att jag gör om min blogg hela tiden, men är inte bra på att göra designer själv så därför byter jag mycket och kollar om jag gillar nån annan. Om NI skulle vara sugna på att göra en design till mig så får ni gärna säga till, helst gratis hehe.

Hej på er! Haft en bra dag än så länge? Det har jag iallafall haft, eller ja tills jag fick veta hur mycket läxor som ska göra över höstlovet. Blev inte precis glad, men det löser sig väl. Ska bli skönt att åka till Öland och om man har tur kanske jag får köra lite 4-hjuling det som är super kul!!
Men får väl snacka med mina syskon om det sen. Blir ändå nice att slippa stan och istället komma ut på landet, bara de gör mycket för mig. Plus har saknat mina syskon och syrrans barn. Och mormor!
Plus att det är bara jag och mamma som åker dit, men kommer sakna pappa och brorsan :(. Mina hundar åkte idag till gnesta, för dom kan inte följa med åh vad jag saknar dem. Men nu ska jag fixa med lite saker, vi hörs sen.



Plugg, plugg

Shululu! Vad gör ni då? Några av er är säkert kvar i skolan och pluggar, o några andra kanske är hemma eller nåt sånt, inte vet jag ^^.
Själv har jag varit hemma sen 13.45 typ, var på min praktikplas och kollade hur det såg ut. Åh längtar verkligen till vecka 49 nu! Det ska bli så kul. Ni får veta sen vart jag ska praoa nån stanns hihi. Kommer bli sjukt bra, för det är nåt jag verkligen älskar. Men som sagt har varit hemma sen 13.45 inte gjort så hemskt mycket....försöker plugga geografi nu och det är bläää. Är rätt trött vill sova hihi. Men i morgon är sista dagen innan lovet och på lördag åker jag till Öland. Kommer nog uppdatera som vanligt, om vi har internet. Nu måste jag fortsätta med pluggandet så vi hörs sen!



Plugg...

Passar jag i flättor?


går inte...

Oj så trött jag är nu! Vill sova, men är rädd för att jag inte ska kunna somna. Det stör mig så mycket när man bara tänker på det.....Men det löser väl sig nån gång hoppas jag?
Nej men ska titta klart på bonde söker fru sen snacka lite med älskling. Sen blir det väl sängen, behöver ju sova.


Dagens klädsel

Hej på er, tänkte att jag skulle vara lite snäll och lägga upp dagens klädsel idag. Vet inte om ni vill se det? Men det är iallafall mina nya kläder som jag hade idag =). Så ni är kanske lite nyfikna iallafall? ^^.
Har pluggat matte och geografi också, så det känns BRA. Har varit väldigt lat när det gäller läxor så det är inte bra. Måste skärpa mig nu, om jag vill komma in på nåt gymnasium sen. Har redan missa ett år (går om 9an) Så är inte 95a om ni undrar det. Är 94a, men går om 9a för vissa saker. Nej nu lägger jag upp dagens klädsel så får ni se hur den ser ut!
Vi hörs sen.


i plugget

Tjena, vad gör ni?
Själv sitter jag i skolan och tråkar, ska väl snart ha matte antar jag. Men vi får se. Måste gå nu, vi hörs sen istället!

Go natt

Nej, nu ska jag stänga av min lilla dator för idag. Ska fixa med lite saker innan det blir dags för sängen. Ni får ha en bra kväll/natt så hörs vi i morgon hoppas jag!


Glass

Mmm....så gott det var med en glass! Det blev sandwich laktosfri, usch vad jag har längtat efter att kunna köpa den glassen igen!
Har hunnit med en heldel sen jag skrev sist har pluggat, ätit, duschat, fixat håret, bytt sängkläder och ätit en glass :). Som sagt en heldel. Vet inte vad jag ska göra nu, kanske snacka lite med kompisarna sen titta på teve? Ja så får det bli. Vi hörs sen! Pussar


I remeber....

I remeber the day you came into my life.
I Remeber the day you looked into my eyes,
I Remeber the day I realized.....
I love you!

Gyn

Hej på er.
Vad gör ni just nu? Själv ska jag väl plugga snart i think. Blir ju matte då, och sen lite geografi. Har prov i båda ämnena denna vecka. Känns sådär faktist, men det går nog bra.
Idag fick jag stiga upp en halv timme tidigare en vanligt, för skulle till gynekologen och det var som sagt min första gång. Kändes väl sådär, men fick gå till en jätte trevlig läkare så det kändes bra. Hade inga sjukdomar heller så det var nice. Nu ska jag plugga, så vi hörs sen!


Haha värsta sura minen jag hade på denna bild, tagen idag faktist.
Ser lite sur ut eftersom min mobil ville först inte ta nån bild, men sen när jag blir sur så tar den hehe.


Tre timmar matte...

Tjena på er! Haft en bra dag? Det har jag nog haft, fast måndagar är långa får mig. Är aldrig hemma förns runt 17.30 eller 18.00. Känns sådär, men det får gå. Går som sagt på en tjejgrupp och den håller på ett tag så därför blir det sena inlägg ;).
Köpte lite nya kläder med mig hem också, hehe inte bra att ha pengar man vill bara ha och ha. Men ska inte köpa så mycket mer, men man behöver ju nya kläder ibland också. Blir säkert foto på dem nån dag. Nu ska jag chatta lite på msn sen titta igenom matteläxan som vi fick idag.
Juste idag hade vi matte i tre hela timmar. Suck....vi har matte vecka.


I gonna miss u

Hej på er!
Haft en bra söndag? Det har iallafall jag haft, var hos min kille i södertälje så det var mysigt det. Kommer sakna honom så himla mycket nu, för vi kommer inte ses på två hela veckor, usch det är sjukt...Bara för han kan inte nästa helg och jag kan inte nästa igen :(. Men tur att vi iallafall kan snacka i telefon, men det är ju inte riktigt samma grej.
Tänkte att jag skulle försöka skriva ett inlägg på lunchrasten i morgon, så att det blir lite mer uppdatering för er. Nu tänkte jag fortsätta glo på ensam mamma söker, ett spännande program faktist. Men vi hörs i morgon istället, hoppa man kan sova bara :O. Jobbigt att inte kunna somna...Men godnatt på er!


ÖLAND


Är i södertälje

Är i Södertälje hos min kille just nu, så tänkte att vi hörs sen
 istället. Nu får ha en bra söndag
och så hörs vi ikväll iställlet. Ciao!


Jag, för ett tag sen.


Ge mig tips?

Har nu sätt filmen: Mitt stora feta grekiska bröllop, tycker faktist att den är väldigt rolig. Nån mer en jag som tycker det?
Men iallafall, vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu, skulle behöva lite tips faktist så ni får gärna komma med några :). Tänkte snacka lite med killen nu och sen mysa lite med mina hundar. Sen blir det nog sängen för mig. Hoppas man kan sova och att man inte drömmer så mycket som jag gjort denna gång hihih. Men vi hörs i morgon!


Me like.
Saknar dig bästavän.
Glöm inte att skriva några tips nu, så blir jag happy^^


Haft en bra dag

Vet att min uppdatering sugit idag, men har haft en så himla bra dag. Träffade min kille och en kompis till honom, jätte trevlig kille. Vi käkade lunch på sibylla och sen snackade vi mycket hemma hos mig, sen åkte kompisen hem. Då var det bara jag och älskling kvar, och vi la oss i min säng i mörkret och bara myste galet mycket och snackade ut om allt som hänt. Kändes jätte bra.
Ska träffa min sötnos i morgon också, om allt går som det ska. Nu ska jag kika på en film som börjar nu på teve 4plus. Vi får se om det är nåt att titta på. Vi hörs sen!




Lite puss bilder ^^ :$


Drömmar

Godmorgon sovit gott? Det har iallafall jag gjort, fast jag har drömt en hel del konstiga och flummiga saker. En sak var att jag förvirrade bort mig helt i nån stad, men tillslut så hittade jag hem. Men det konstiga var, att jag hade varit hos en kompis men sen bara förvirrade jag bort mig.
Dem andra drömmarna kan jag tyvärr inte snacka om här på bloggen, dom är bara för privata hihi. Men nu ska jag dricka upp mitt te och sedan fixa mig. Rasmus och en till kompis ska komma idag, fast har inte fått tag på dem en, men det löser väl sig nog!


Varför finns du i mina drömmar?..........


sov gott

Nu hoppas jag på att få kunna sova lite, är trött.
Men vi hörs i morgon istället, då kommer det nog hända lite mer. Vi hörs, godnatt!

Dagens klädsel

Så! Nu är mitt rum fint igen. Det blir så stökigt på vardagar, för hinner inte städa och sen lägger man bara saker överallt. Så ja, då får man ta hand om allt när man har tid. Har också hunnit äta och gått en sväng med hundarna, det var riktigt halt ute nu. Trodde att jag skulle sätta mig på rumpan, men både jag och mamma klarade oss denna gång. Vill faktist inte ha vinter just nu, men kanske börjar gilla det snart.

* Jag orkar inte ta allt skit mer, jag mår fan inte bra....det gör man inte om man bara tänker på hur rädd man är för nåt ska gå fel....*



En skämt bild på mig i 3D glasögon ^^

Tröja - kapphal
Leggings - minns inte


Fredag

Hej på er!
Haft en bra dag en så länge? Själv har det väl varit bra, vart sur på en kille i klassen han sa att en annan kille kalat mig ****. Men det löste sig. Fick ni också en chock i morse, när ni såg att det snöade? Jag har fortfarande inte fattat riktigt haha.
Just nu lyssnar jag på lite musik, ska snart städa rummet för min kille och en kompis till han kanske kommer hit i morgon, blir säker kul. Men vi hörs sen, när rummet är städat =). Kanske kommer det bilder också!


Vilken bild skulle ni helst välja?



Första eller andra?


Nu säger jag godnatt


Detta blir mitt sista inlägg, sitter och funderar på vad jag ska göra med min dumma matte! Usch blir så sur hihi.
Men ska försöka en stund till med den, sen blir det nog sängen för min del. Skola i morgon, men det är ju fredag då så det känns rätt bra!


Sur

Sitter just nu och surar över att det inte går bra att räkna matte! Jag hatar när inget funkar för mig.
Men ska kolla på ett progarm nu, så hörs vi sen istället. Då blir det nog ett godnatt inlägg. Men det åter står att se :)


En bild säger mer en tusen ord


You are my star, i love you.


Lusten

Hej, hur mår ni idag? Själv hade jag en jobbig morgon men den löste sig. Tänkte först ha stannat hemma, men mamma fick mig att gå iväg, och tur var nog det gjorde klart mitt nojobb och sen massa annat. Hjärnan kokade nog över ett tag också. Men nu är det över, sitter bara och nördar mig framför datorn just nu. Tänkte plugga lite matte strax, men jag vill helst inte :(. Men får skäll om jag inte gör det, så får ta och göra det nu.
Tänk om man skulle göra som mina klasskompis, som bara skolkar? Men nej tror inte det.....


Godnatt på er

Godnatt på er nu! Ska packa idrottskläderna till i morgon, sen blir det att borsta tänder och allt man gör innan man går och lägger sig!


Bonde söker fru


Nu blir det bonde söker fru, men det verkar inte lika bra denna gång? Vi får ta och titta :).
Vi hörs kanske sen. Annars: Godnatt
:)<3


Bra att kunna ha vänner

Tjena finisar hur mår ni idag?
Själv är det väl okej, lite trött bara. Mycket plugg och massa annat, men det löser sig nog snart hoppas jag. Min skoldag har varit okej, pluggade mycket med no:n måste börja fixa med bilder och sånt. Ligger fortfarande efter, och det känns inte alls bra...Men får ta igen det i morgon.
Vi hade också spexfoto idag, var ju som sagt tjuv vi får se sen hur bilderna blev haha. Natalie var så snäll och lånade ut sina högklackade skor till  mig och så hjälpte hon med mig smikningen, så det borde ju bli bra :D.
Nu ska jag titta på lite saker, så vi hörs sen!


Lite höstligare bild eller hur man ska säga ^^

Juste glömt nästan säga, att jag var med min killkompis idag också. Vi var ute och gick en stund nice :).


godnatt

Sitter och glor på Sveriges skönaste familjer, tänkte bara slänga in ett inlägg sådär. Har faktist inte så mycket mer o säga. Tänkte att vi hörs i morgon istället, då blir det nog lite bilder och sånt :).
Ni får ha en bra kväll och natt så hörs vi i morgon. Hoppas själv att kunna få sova bra!


Tjuv på gång (spex)

Hejsan på er!
Sjuk dålig uppdatering jag vet, men hade ju inte sovit så bra natten till igår så jag gick och la mig rätt tidigt. För var verkligen helt slut. Vi spenderade också några timmar inne i stan igår, vi var på östasiatiska museet och tittade på terrakotta armén som är cirka 2200 år gamla! Väldigt häfitigt. Juste! Vi tog färjan till skeppshomlen där det ligger då, men det var mysigt att åka båt :).
Men det var allt igår. Sov iallafall bättre denna natt, och skoldagen har varit okej. Kunde ÄNTLIGEN börja med mitt grupparbete i NO. Har varit borta ett tag så låg lite efter, men tog igen det nu :). Men ska faktist plugga lite matte och NO. Så vi hörs ikväll!

JUSTE ni måste vara veta en sak: Jag ska vara tjuv på spexfoto i morgon haha. Blir säkert bra, hoppas jag iallafall hihi.


Hej jag heter Evelina och jag är trött!

'Hej, som sagt rubriken säger ALLT. Är så jäkla trött så det finns inte, har bara sovit ca 4 timmar och hållit i gång sen halv 7 i morse. Men har haft en riktigt trevlig skoldag, vi var på östasiatiska museet och tittade på terrakotta armén så himla coolt!
Jag orkar tyvärr inte skriva så mycket mer idag, så vi hörs i morgon istället. FÖRLÅT!


ensam mamma söker

Hur har eran söndag varit?
Min har varit rätt bra iallafall, ätit en jätte god middag som pappa lagade och efter det var jag och pappa o häslade på min farmor. Mamma och brorsan orkade inte följa med. Så det blev bara vi, men det var ändå mysigt. Både farmor och vi hade mycket att säga varandra. Och jag fick veta att mina pappa har väääldigt många kusiner hehe. Lite spännande faktist. Men nej, nu ska jag kolla vidare på ensam mamma söker. Vi hörs i morgon! Då blir det lite dålig uppdatering för har mycket att göra då!


hiss&diss

Jag hissar detta:
1. Mina hundar, dem är så speciella på sitt lilla viss!
2. Höstens alla fina fäger!
3. Mitt nya täcke såklart.

Jag dissar detta:
1. Att det blir så mörkt så fort.
2. Att inte kunna tänka längre en näsan räcker!
3. Facebook, för det kan vara så otroligt segt ibland, blä.


Ja nu har ni fått min hiss&diss inget speciellt sådär, men det får gå.
Har nyss duschat och fixat lite med håret och målat mina naglar rosa :). Men nu ska vi kanske åka till farmor, får se om jag orkar åka med dit. Vi hörs ikväll, ska plugga lite också!

Mitt nya täcke, tror min hund gillar det också.

Här har ni bilden på mitt nya täcke ^^ Min hund fick vara med också.

Och här ligger sötisen och sover hihi.


Nya fina läsare <3

Godmorgon alla fina!
Sovit gott? Det har iallafall jag gjort, men det var inte så roligt att vakna med massa hundhår i munnen. Mina hundar har fått försig att dem ska sova hos mig på morgonen. Och jag har inte så stor säng så då lägger dom sig uppe vid min kudde! Men älskar dem ändå haha.
Som ni ser är min blogg omgjord, men min fina kompis var så snäll och gjorde en mysig design till mig. Så ville verkligen pröva den! Så den får sitta i ett tag nu :) Senare idag kommer det dycka om en hiss&diss så glöm inte att kika in sen då! Har också sätt att jag fått lite fina läsare, blir så sjukt glad av det! :D


Natti<3

Ligger och myser i mitt nya täcke med colaflaskor på. Tycker att det var extremt coolt. Så i morgon ska jag försöka fota det så att ni får se hur coolt det verkligen är!

Men nu tänkte jag stänga av min laptop för idag och försöka sova. Vi får hoppas på en bra natt. Godnatt alla fina läsare =).


-

Come live in my heart, and pay no rent<3


teneriffa


SAKNAR TENERIFFA <3
25 grader varje dag, vad sägs om det!


Duger

Hur har eran dag varit? Min har iallafall varit bra, min kille kom hit runt halv 10 och stannade till 5 ungefär. Var riktigt mysigt att han honom här, kände mig lite bättre då också. Just nu är det sådär med mig. Försöker göra så gott jag kan hihi.
Som ni ser har jag ändrat med min bloggdesign, den får duga så länge. Har inget program till datorn, så kan inte göra några jätte häftiga designer. Men om ni kan det så får ni gärna säga till :). Nu ska jag kolla vad det finns och se på teven. Annars kanske det blir nån film som jag själv har.


Bjuder på denna bild idag:P
Jag och min kusse!


Gick inte bra

Försökte fixa om min bloggdesign, men det gick så bra. Den är skit ful....men kanske försöker fixa om den igen i morgon. För idag orkar jag inte, sitter just nu och glor på idol. Ska snart stänga av datorn och hålla mamma sällskap ett tag. Sen blir det nog sängen för mig, är väldigt trött och känner mig som sagt inte helt 100.


Finns inte så mycket att göra


Fick till en rätt okej bild på mig just nu. Sitter i sängen och tar det lungt,
har väldigt tråkigt men det finns inte så mycket att göra när man är
 sjuk. Vad gör ni själva? Jag hoppas att ni har det
roligare en vad jag har det iallafall. Nu ska jag lyssna på lite
musik och smsa min kille!


förkylningen tog över

Mår verkligen inte bra idag, har verkligen lyckats få en ordentlig förkylning. Så jag stannade hemma idag, sov till halv 10 och sen har jag kollat på lite filmer. Just nu dricker jag varmt te och tar det lungt. Tänkte lyssna på lite musik ett tag. Musik är bara för underbart!

PS: jag kanske skriver ett inlägg ikväll, beror på hur jag mår. Annars kanske det dycker upp ett i morgon istället. Men ni får ha det så bra, kramisar ! <3


Minishopping

Vilket blåsigt väder det är idag! Känns verkligen höstligt. Men jag tycker att det känns bra med höst, vad är egentligen problemet med det? Visst det började bli kallt och mörkt ute, men då får man väl ta och klä på sig då ^^. För mig är denna månad rätt mysig.
Tänkte slänga in en bild på vad jag köpte i Hallunda idag, för tänkte vila lite nu. Så hörs vi ikväll istället.



i skolan

Sitter just nu i skolan och har rast, ska väl strax ha matte antar jag? Min lärare sa det iallafall. Men helst vill jag bara gå hem och sova, är förkyld och trött. Sov inget vidare heller usch.
Nej men nu ska jag sluta klaga. Skriver när jag kommer hem istället.


Dagens klädsel


Dagens klädes var såhär: Jeans - ?
tjocktröja - vet inte.
Linne - lindex länge sen.

Har försökt plugga matte och samhällkunskap ett tag. Har prov i samhällkunskap i morgon. Så vi får se hur det går. Har läst på både, G, VG och MVG. Så vi får se vart det slutar sen. Hände lite saker mellan min killkompis och en annan kille, men tror det löste sig nu. Ska snacka med honom i morgon, om vad som hände. För det gäller mig också. Ja visst blir det förvirrande? Men vill inte säga för mycket, för det känns inte helt rätt. Ni får kanske veta lite i morgon. Men nu ska jag kolla på bonde söker fru. Sen blir det nog att gå igenom frågorna till i morgon. Så säger godnatt nu! <3


Lever

Hejsan, hur mår ni idag? Själv är det sådär, förkylning går lite upp och ner. Men jag klarar nog mig :).
Men jag tänkte plugga lite nu så hörs vi ikväll istället, ville bara säga att jag lever =).


12 oktober 2010

Mitt inlägg från igår kom tydligen inte upp på bloggen, som jag hoppades...Inte bra, skulle ha kopeirat inlägget så att de hade kommit upp. Men den smällen får man ta ibland. Hade tyvärr inte så mycket tid igår, för var på en sak som tog slut runt 16.45 sen var det middag och sen kollade jag upp lite saker. Så ber om ursäkt för det.
Orsaken till att jag skriver nu, är att jag är hemma med en förkylning får se om det blir skola för min del i morgon. Blir nog ingen simmning iallafall, lite tråkigt. Nu ska jag vila mig!




Saknar denna sötis!


stekta campinjoner är gott

Har verkligen inte gjort mycket idag, slöat hela dagen. Men såna dagar får också finnas ibland. Det ända jag gjort idag var att gå till vretastugan och kolla om man kunde få menyn, för skulle ha den till en sak. Kommer säkert upp mer om det snart :P.
Sen var jag och handlade med familjen, om en stund blir det mat vi ska äta kycklingklubbor mums! Ska fixa mina svampar också, så otroligt gott med stekta campinjoner! Men nu ska jag hjälpa mamma att duka, för brorsan har tydligen inte tid med det. Men vi hörs senare ikväll, ska äta sedan ta ett lungt bad!


miss u.


Godmorgon

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? själv har jag väl sovit rätt bra, men vaknade med ont i ryggen. Så jag undrar hur jag sovit denna natt. Men vi får hoppas på att det går över.
Vet inte om jag skla simma idag eller inte. Är väldigt trött, men det skulle också vara bra. Men gör jag inte det, får det blir en riktigt lång promenad. Nej men nu ska jag fixa mig lite. Vi hörs senare idag



Mums. Fast inte bra hihi.


hoppas på de

Nu tänkte jag gå och lägga mig, hoppas på en god natt sömn.
Vi hörs i morgon istället, har ändå inte så mycket mer och säga idag. Hade en bra dag och kväll :).


Slö

Vad gör ni? Själv sitter jag i sängen brevid min snygging, riktigt mys! Men han ska hem om ca en timme. Då vet jag inte vad jag ska hitta på...kanske gå ut en stund med hundarna får se hur det blir. Det blir ju så mörkt fort nu, så det blir svårt att veta hur man ska göra. Men vi får se hur det blir. Nu ska jag återgå till min sötis så sitter och glor på teven.


Snygg? Ne tänkte väl det xD


Lördag

Äntligen lördag, denna dag ska spenderas med min kille. Vad vi ska hitta på vet jag inte än, men en mysig promenad ska det iallafall bli. Är beroende av att få gå ut minst en gång varje dag och röra på mig det är så otroligt bra och skönt!
Men nu ska jag städa rummet, slänger in en blid på hur jag ser ut idag. Vet inte hur min uppdatering kommer se ut, men det löser sig nog :)


Jeans - Cubus.
Linne - Lindex.
skjorta - Lindex.


Dagens snyggingar


Mmm kärlek till dom här snyggigarna som köptes idag för 499 kr!
Ett okej pris om man har lite pengar, och det har jag just nu så :).
Hur har eran skoldag varit? Min har varit okej, föruttom att jag fick ont när Jonas "tappade" mig. Vill helst inte gå in på varför hehe. Eller alltså han skulle skoja med mig och då tappade jag min balans. Så mina knän slog i golvet, gjorde rätt ont. Men det gick ju över så! Efter skolan mötte jag upp min moster i tumba centrum, och sen lunchade vi tillsammans. Mysigt var det, sen kollade vi i lite affärer och då hittade jag mina snyggingar som ni ser överst. De är var jag gjort idag, skriver nog mer ikväll, för nu ska jag göra lite annat :). Pussar!


Frida tidningen

Hejsan.
Hur mår ni idag? Själv är väl det okej, är trött men kör ändå på med hantlar, fast börjar bara med 1 kg. Man ska börja smått.
Skoldagen var okej, hade idrott men dem andra 9orna trodde de var teori som dem kom inte hihi, men spelade badminton med en tjej, det var kul för jag älskar badminton :D. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Kämpade med matten för att komma upp på den nivån som vi ska vara på och jag klarade de. Skönt att ligga ett steg före.
Ne ska läsa vidare i Frida tidningen nu, har hittat ett intressant kapitel. Vi hörs snart igen


?

Onsdag: Ja vad tycks om denna onsdag? Visst än är inte dagen slut, men ändå. Själv tycker jag att det varit sådär. Mitt öga är fortfarande svullet men det börjar väl ge sig nu, i skolan blev det "bråk" mellan mig och två killar i klassen. Den ena snor min toffel så att jag måste springa efter honom, då passar den andra killen på och låser ut oss båda. Hur barnsligt är inte det? Fick snacka med lärarna sen, så nu är det okej.
Slutade runt halv 3, ***** stod och väntade med mig idag också, så tack :). Men nu är jag iallafall hemma, har varit de ett tag. Inte gjort så värst mycket men ska snart göra matte. Men skriver mer ikväll, måste plugga nu. Puss.




Vet inte hur det slutar....


Tisdag - dags att skärpa sig.

Vad sägs om min underbara uppdatering? Som inte är så värst underbar, eftersom att jag inte lägger så mycket tid till att blogga just nu. Men jag försöker så gått det går. Igår fyllde jag 16 år så då hade jag ingen tid.
Men egentligen borde jag väl inte skylla på det heller, ska försöka skärpa mig mer nu. Måste bara komma in i en ruttin så att det blir vanligt att verkligen slänga in minst ett inlägg varje dag.
Min skoldag: Var rätt okej idag, gick runt med ett svullet vänsteröga för har fått en vagel. Det svider och bränner vissa stunder. Men hoppas på att det snart går över. Men gissa om att jag fick många frågor om mitt stackars öga.
Men nej nu måste jag ta i tur med min matteläxa. Måste gå egenom vad jag behöver fråga lärarna om och vad jag klarar själv.
Puss så länge, ska försöka klämma in ett inlägg innan det blir sängdags också.



Togs igår.
Ser inte glad ut hmm..


Vet inte om det är rätt eller fel

Sitter och glor på ensam mamma söker. Tycker att det är rätt intressant faktist. Tog ett bad för ett tag sedan, och sen smörjde jag in mig, så nu är man ren och fin. Känns extra bra när man fyller år i morgon. Hoppas på en bra dag iallafall! Men har utväcklingsamtal också.

Men ska glo vidare på teven nu. Men vi hörs i morgon, kanske uppdaterar i skolan också i morgon. Får se hur det blir.


Du finns i mina tankar....men jag vet inte om det är rätt eller fel.


Hålla mig frisk

Nu har mina kusiner åkte hem. Det var en trevlig stund med dem, vi snackade lite å sådär.
Men dom är riktiga spelnördar så mina kusiner och min storebror satt och spelade teve spel sen haha. Själv gjorde jag inte så mkt, snackade lite med min faster och farmor. Sen gick tiden och nu har dom åkt hem. I morgon är det skola igen, hoppas jag håller mig frisk denna vecka också. Har nog prov som måste göras. Inte tid med nån förkylning eller nåt sånt hehe.


Dagens jag

Godmorgon, eller ska jag säga hej bara? Själv har jag faktist varit uppe ett tag, hunnit sminkat mig och fixat kläder till idag. Mina kusiner kommer runt 14 tiden så det ska bli kul. Först tänkte jag: Varför ska dem komma? Men sedan kom jag på att dem kommer för att jag fyller år i morgon, haha. Snacka om att man är efter ibland.
Lägger upp dagens klädsel nu, så får ni se hur jag ser ut idag.
Måste fixa med lite annat just nu, så vi hörs senare idag.


T-shirt - Lindex
Jeans - en affär som inte finns längre.
Ring - från Rasmus.
Armband - från släkten

Facelook - örhängen från min syster. Älskar dem :D


lördag

Hejsan.
Sitter i sängen och slöar just nu, tänkte snart gå och lägga mig för måste städa lite mer tills i morgon för mina kusiner kommer och min farmor, ska bli kul det.
Hoppas på att jag får sova bra inatt hehe. Men lovar att jag skriver lite mer i morgon om vad som hände idag :).


Dagens jag, visst man ser inte hela mig men aa:
Leggings - vet inte.
Linne - LINDEX gammalt.
Ring i silver - fått den av min boyfriend.
Armband i silver - fått av min farmor o morfar.


idol

Sitter å slöar med laptopen i knät just nu, om en stund börjar idol. Snackar lite med min kille också, längtar tills han kommer i morgon. Vet tyvärr inte vad vi ska hitta på men nåt blir det iallafall. Vill just nu bara få krama om honom och pussa honom!
Men ska chatta lite med kompis nu, så vi hörs kanske sen. HEJDÅ <3 =)


Fredag

Nu är det äntligen fredag och jag känner mig rätt utsliten så det ska bli skönt att få vila ut några dagar. Men så jätte lungt blir det nog inte, i morgon kommer killen ett riktigt plus såklart! Och på söndag kommer kusinerna för att fira att jag blir 16 på måndag, hihi! 
Denna vecka har gått rätt fort, varit segt vissa dagar. Men det löste sig.
Idag var skoldagen okej. Gammal klasskompis kom och hälsade på kul :). Sen följde Jonas med på bussen, ett trevligt sällskap hihi. Har inte så mycket mer och säga. Skriver ikväll innan idol börjar ciao :)


RSS 2.0