Idol

Om ca en halv timme börjar idol, spännande idag är min favorit med också. Hoppas på att hon går vidare :). Försöker fortfarande lösa matte uppgifterna och läsa biologin. Men det går sådär är nog riktigt pluggtrött. Har verkligen ingen lust att plugga, men samtigit vill jag få bra betyg. Så ska kämpa vidare en halv timme till. Sen blir det idol. Kommer nog inte höra av mig mer idag, men vi hörs i morgon :) ;) <3


Jag är den jag är.
Jag ser ut som jag gör/vill, så tänker inte ändra något :)

 


6dagar kvar

Hej vad görs?
Själv pluggar jag lite matte och no. I morgon är jag no-prov inte så roligt. Men kommer nog gå bra, om jag verkligen pluggar på. Men tänkte berätta lite om dagen. Först vare bara samling och nyheter sen hade jag slöjd. Gillar inte läraren precis men det funkar, sen fick jag och min klass äta lunch tidgare för vi skulle iväg och spela bowling så nice. Fast det gick inte så bra för mig...tror jag kom sist ? Hehe. Men så kan det gå.
Men nu måste jag fortsätta med pluggandet skriver ikväll.


Jag idag.


Måndag

Tjena! (L) =)
Vad gör ni? Själv gör jag väl inte så värst mycket försöker plugga lite no och få detta inlägg intressant. Vi får väl se hur det blir med den saken.
Idag är det ju måndag och denna skoldag var väl ok? Vi hade skoljogg, gick med Natha så det var skoj. Vi slutade tydligen efter de, så drog hem runt halv 3 tiden. Och sen dess har det inte hänt så mycket, försöker bara lära mig mer i no:n så att jag kan få ett bra betyg i det. Men skriver sen, måste fixa lite saker plus maten ska lagas. För mamma ska till viktväktarna..återkommer med nåt intressantare sen (L) :)


Hehe


hoppas...

Såg nyss att camp rock två går på 5an klockan tre idag, trodde aldrig att jag skulle kunna se den. Så blev rätt glad faktist, det passar ju utmärkt att se på den när man ligger hemma i sängen och tar det lungt. Tror att en förkylning är påväg också, inte så nice.

En dag i västerås

Shit det var ett tag sen jag skrev här nu :O.
Inte bra alltså, men har haft så mycket annat för mig. Men lovar att jag ska bättra mig nu. Igår tillbringade jag och mamma hela dagen i Västerås hos mina underbara kusiner. Hade jätte roligt, men fick gå upp kvar över 5 så var rätt sliten när jag kom hem. Men de var värt det, idag tar jag det bara lungt för är trött och mår inte 100% bra. Så känner att jag behöver få mer energi till skolan i morgon. Vi ska tydligen ha skoljogg också, men får se om jag kan vara med på den.
Nu ska jag försöka få tag på min kusin, så att jag kan få lite bilder från igår. Vi hörs snart igen :) <3


Ända bilden jag fick tag på just nu, hehe.
Vi har faktist rätt lika hårfärger :P


valet

Hej vad har ni gjort idag?
Själv skulle jag ha varit med min pojkvän Rasmus men jag har inte mått speciellt bra idag. Så vi ska ses om ca två veckor. Det är en lång tid men båda är upptagna nästa helg så då går det tyvärr inte. Saknar honom så himla mycket!
Men tillbaka till idag, istället för att vara med min pojkvän blev det en dag med mina päron. Såg filmen upp med pappa. Tyckte att den var väldigt rolig och tror nog att pappa tyckte det också. Sen fastnade jag och mamma på en annan film som jag ej minns namnet på, men den var bra me. De är det ända som jag gjort idag, klättrade nästan på väggarna här hemma bara föratt jag börjar bli galen. Vill ha nåt roligt att göra, men mår man inte bra så funkar det inte. Men nu ska jag kolla på valet, gör ni det också?
nytt

Tänkte berätta lite om vem jag är o sånt.

Jag heter Evelina men kallas oftast för Ewe. Jag är snart 16 år
Jag går ett extra år i Grindtorpsskolan för att höja mina betyg, så att jag kommer in på mitt dröm gymnasium. Mina intressen är hundar, själv har jag två små sötnosar som heter Kajsa och Wilma. Ni kommer säkert få höra en del om dem. Kommer kanske att börja kurser med min hund Wilma om det finns några kvar. Så det blir nog mycket skrivande om det :).
Men jag hoppas att ni ska triva. Det kommer mera information om mig en annan dag :).


Ny snart

Jag känner att jag behöver en ny start på min blogg och nu har jag fixat det också.
Tog bort alla inlägg för nu ska det komma bättre och intressantare inlägg som man vill läsa, förut var dem bara trista och handlade mest bara om tråkiga saker. Så nu ska det bli ändring på det.
Så vi börjar vi!


RSS 2.0