believe in yourself,

Dagens middag bestod av fläskben med potatismos, så gott det var!
Efter maten målade jag klart mitt skrivbord så nu ska det bara få torka sedan kan man börja sätta saker där sen. Men måste fixa i garderoben och massa innan det blir av. Lovar att ni får bilder på det så snart jag är helt klar :). Just nu pluggar jag geografi Afrika, kulkul...men har fått in några länder i huvudet så det är bara att fortsätta öva. Matten är på till onsdag, men kan inte bestämma mig om jag ska göra den nu eller inte får se. Men ville bara säga detta. Lovar att komma med bilder så fort jag kan, så länge får nu kolla in min nya mjukisdress som jag fick av mammai <3.

 


Min nya mysdress ^^ lilablå :)                              och så en liten bild på mig tog de idag.


jag kommer vinna men de tar tid.

Hej, har nyss kommit hem från tandläkaren. Usch jag hatar att gå dit, men iallafall skulle laga en tand som redan var lagad men tydligen hade nåt hänt med den. Men när dom tittar på mina tänder ser dom ett annat hål! Jag som borstar mina tänder så noga...men tydligen inte bra nog. Så dom lagade den istället och gissa vad? Jo jag fick panik, hatar bedövningen. Men det gick bra tillslut. Ska laga den andra tanden i mars.
Men nog om tänder, vet att mitt inlägg igår inte intresserade nån precis. Men mina känslor var tvugna att komma ut. Just nu gör jag inte så mycket, ska hjälpa till med maten om en stund och sedan plugga lite :). Ska försöka skriva ikväll också.


Saknar de håret...vill ha mörkbrunt, men får inte.


jag vill inte ha det så

Kommer allt vända mellan oss igen? Kommer det bli som det var då när HON tog över nästan allt av vårt liv. Hon skickade sjukt konstiga sms och du reagerad knappt. Jag vill inte ha det så, jag vill ha det som vi har det nu. Men om det snart vänder vad händer då?


Jag vill

Idag var jag och kikade på sågbäcksgymnasiumet med inriktning måleri och det verkar super kul.
Skulle gärna börjar där, för det kändes som om det klickade på en gång och det fanns bra möjligheter där men det verkar inte vara precis lätt att komma in. Får verkligen ta och fixa detta nu, ska snart söka dit.
Ska kolla på ett gymnasium den 9e februari också, så sen får vi se :). Just nu håller jag på och målar mitt skrivbord vet inte riktigt hur jag ska förklara färgen utan ni får se när det är klart :L:


Love u


vad ska jag välja?

Hej på er.
Idag var jag på telge djur och natur gymnasium. Tycker fortfarande att det är sådär, eftersom det tar tid att åka dit. Men det är skönt att skolan inte är så stor och inte så många elever. Men jag är inte helt 100 än.
Ska titta på sågbäcksgymnasiumet i morgon och känna på hur det känns. Ska kanske titta på några andra också.
Men efter jag var på gymnasiumet, träffade jag min bästa kompis vi köpte lite gptt att fika och åkte hem till mig. Vi snackade hur mycket som helst, som vanligt hihi. Men det var sjukt kul att se henne igen :L:


Forever


Dags att göra val

Så trött jag är! Skulle nog kunna gå och lägga mig nu men det är ju ingen bra idé, plus har läxor att göra. Kan man bara inte få slippa dom en skoldag? Fast visst betygen spelar stor roll i mitt liv just nu. Ska snart börja välja gymnasium också. Funderar på: Djurgymnasium, målare eller fordon så vi får se vad det blir.
Måste kämpa med betygen också, men det ska nog gå bra. Idag var det proffs på skolan som berättade om sina arbeten, fick bara ett av dem 4 valen som jag ville ha och det var kok. Men gud vad stressigt jobb det är, skulle inte klara den pressen. Men annars vare faktist lite kul också.
I morgon ska jag besöka ett av dom gymnasium som jag kanske ska välja och det är telge djur och natur. Har varit där en gång förut men då klickade de inte helt men kanske de gör det denna gång. Får se.



Onsdag

Hejsan, lite små sent att skriva nu. Men har varit upptagen hela dagen. Varit i skolan, gjort läxor, haft samtal i skolan och handlat. Duschade nyss också, men de är nog inte så intressant att veta.
Vet inte vad jag ska skriva om, men i morgon kommer några personer till skolan för att snacka om olika gymnasium och olika linjer. Blir nog rätt intressant.


Väskan och plånboken

Jag har ju skrivit om min nya väska som handlades in i lördags, på glitter så tänkte ta och visa den nu. Plus min plånbok som jag köpte för ett tag sedan :).


Utsidan på min väska :). Tycker den är sjukt snygg!

Insidan, finns ett fack och sedan två mobilfack. På baksidan finns det också ett fak.

Min plånbok, utsidan tycker det var en läcker färg :)

Och insidan, finns två fack där man kan ha mynt. Ett för sedlar.
Och sen fyra fack för kort. Finns några extra fack där man kan ha bilder och sånt.

Så nu har ni bilder, handväskan gav jag 39 kr fast den kostar 139 men hade presentkort på 100 kr.
Plånboken kostade nog 100 kr, minns inte vad affären heter men den finns i tumba centrum.


Tisdag - oro

Kul att det finns några som kikar in på bloggen och kommeneterar, det gör mig så glad :).
Denna dag har jag inte gjort så mycket, var hemma från skolan för jag hade ont i huvudet och sedan var jag så orolig för våran hund som är på djursjukhuset. Men hon ska faktist komma hem idag,
men hon ska vidare till ett annat djursjukhus på torsdag där dom ska titta på hennes hjärna. Är så rädd för att hon inte ska bli bättre, hon är en väldigt speciell hund som vi alla älskar mer en allt annat. Till och med hennes valp/dotter förstod att det var nåt fel och hon saknar sin mamma. Vi ska hämta henne runt 7 tiden, vet inte om jag ska följa med för se.
Men tidigare idag såg jag och mamma på en av sällskapsresorna, dom är så roliga :D. Men just nu pluggar jag och lyssna på min skiva "lugna favoriter" passar bra när man inte vill ha för mycket fart. Bästa låten enligt mig är:  ONE REPUBLIC feat TIMBALAND - Apologize. Nej nu ska jag fortsätta med matten, hör kanske av mig ikväll.

Poolen, man ser lite av baren också

Pappa fotade mig o mamma, men vi syns inte haha.


Måndag, en dag full av händelser

Hej på er, hur mår ni? Själv är det sådär (återkommer till det snart) hänt en sak.
Men shit vad fredagen och helgen gick fort, men så är det väl när man har det roligt. På fredagen efter skolan åkte jag till min kille, ville titta på hans kattungar som nu har vuxit en hel del. Riktiga tuffingar de där! Är
inte van vid katter tihihi. Den ena fick tag i mitt halsband och rev mig på halsen vilken rackare! Men söta var dom. S
åklart ägnade jag mycket tid åt min pojkvän också, vi myste och tog det lungt bara fick också en v
äldigt god tonfisk sallad.
Efter vi var hos honom åkte vi hem till mig (samma dag) och han sov över. Vi tog en sväng till skhlm hittade en galet snygg väska som snart kommer upp här på bloggen. Igår (söndag) åkte han hem runt halv 12 blev depp men brorsan bad mig hänga på till heron så då gjorde jag det. Hittade alla sällskapsfilmer i en box fast den kostade 200 spen lite dyrt..Men nåja nu har jag iallafall alla :D.
Och idag då, lång dag först skolan sen tjejgruppen kom hem runt halv 6..och då var våran hund Kajsa sjuk vet inte vad som hänt. Men hon skakade hela tiden så dom åkte in med henne till vetrinären så vi får se när hon kommer hem igen. Lite ledsen över det, jobbigt att se henne sådär blir sjuk rädd...Men ska försöka plugga nu, men känner ingen lust. Vet inte hur jag ska göra.


 
Jag 

Jag o mamma, vid baren ( dom hade en bar i själva poolen)


torsdag

Hejsan på er!
Hoppas ni mår bra och har haft en bra dag, själv har min varit helt ok förutom att ***** alltid stör mig. Men orkar bara inte bry mig längre. Vi körde NP ( Nationella proven) i svenska idag gick väl rätt ok ,sa inte så mycket men känner ju inte alla 100% så de är inte lätt. Men det känns helt okej att gå i den gruppen.
Halsont har jag fått också, men ska ta en halstablett sen. Nu bjuder jag på två bilder plus en bild när jag är helt naturlig inget smink!



 
Flyplan vid hotellet man kunde sen dom flyga där varje dag,                        och sen har vi havet :D


TVÅ nya BILDER

Hejsan, tydligen kom inte de jag skrivit på bloggen upp väldigt konstigt.
Kanske glömde
spara de...Skolan idag gick bra, fast fick en boll rätt
 i ansiktet när vi spelade spökboll gjorde väldigt
ont plus fick nog en chock tur att Natha och Paula hjälpte mig plus min
lärare så tack! <3
Tänkte bjud på två bilder idag från Lanzarote :)




Så njuuut:

Havet                                                                             poolen


Ni kommer få bilder två och två :P

Oj vilken dag det varit idag, andra dagen med nytt schema.

Berätta hur dagen såg ut:

8.10 - nyheter
8.40 - Hk
10.20 - No
11.20 - Bild
12.20 - Lunch
12.50 - Engelska men idag
 hade jag matte
13.40 - Syv

Skulle egentligen haft engelska från 12.50 till 14.00 och sedan slutat då.
Men fick matte och sedan
gick jag till syv. Vilken dag det varit! Är helt slut, inte haft en ända rast på hela
dagen. Hade en liten
efter lunch men inte mycket... Men skönt att vara hemma, fast nu pluggar jag geografi och m
atte. Tänkte lägga upp några bilder från resan, hoppas ni kommer gilla dom.


1. Jag                                                                          2. Poolen


mycket att göra

Uppdatering på låg nivå kan man kalla detta.
Men har ju som sagt varit bort rest i en vecka, inte varit inne på internet så mycket då jag var på Lanzarote. Var mycket sol och bad o de är inget man missar! Mådde så bra i värmen vill tillbaka. Men nu får man ta och längta efter sommaren! I helgen var jag med min kille, vi tog det lungt och myste bara plus att jag var tvungen att plugga blä. Men han hjälpte mig faktist med vissa saker.
Idag var det ju som sagt skola igen, hade idrott och bild med den stora gruppen kulkul! I morgon har jag nästan bara lektioner med dem, ibland har jag lust att bytta helt till den stora. Men vet inte om det skulle bli för mycket på en gång. Men vi får se. Skulle vara skönt att slippa vissa personer i den lilla....

PS: bilder kommer snart


2 dar

Hej på er, har sätt att jag tappat en del läsare nu så himla synd tycker jag. Men tydligen har jag svårt för att göra min blogg intressant.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men det får bli en ny start efter Lanzarote. Snart åker vi, har packat det mesta tar resten i morgon så att jag vet att allt är med. Just nu gör jag inte så mycket måste egentligen plugga(!) fick med mig hem 4 olika läxor som jag MÅSTE göra under min ledighet. Det suger, fick 4 extra dar ledigt och då måste jag få hem massor med läxor. Nåja bara att sätta igång...Juste städade min garderob idag, shit vad mycket kläder jag slängde och så har jag ju packat ner tunna kläder i resväskan hoppas att det är varmt där nu.


3 dar

Känner jag panik för hur det ska gå på fredag? Jo väldigt...vill så gärna komma Lanzarote och få sola o bada. Men självklart tar psyket över och gör allt värre. Vill bara slippa svåra tankar och må bra. Lovade mig det detta år. Men har tydligen inte lyckats en.
Men till Lanzarote ska jag! Sola, bada och ha mysigt med mamma och pappa. Synd att brorsan inte hänger med. Blir ju lite tråkigt utan honom. Men att resa utomlands är så himla skönt, när det är kallt här hemma i Sverige.
Men jag ska dit, ska ska ska ska skaaaa!!!


Ny jacka 1200 kr helt kart värd det!

Mina sötnosar,
saknar er redan! buhuhu<3


4 dar

Ett tag sen jag skrev nåt nu, men snacka om att man har haft fullt upp i flera dagar kommer inte bli lungt nu heller. Ska packa på onsdag tror jag? För på fredag åker vi till arlanda och tar sedan flyget till Lanzarote ska bli jätte mysigt. Men är såklart nervös att det inte ska gå bra...men det måste bara gå bra!
Lovar att skriva mer ikväll, är just nu med min kille. Kanske visar nya saker som jag ska ta med utomlands också.


RSS 2.0